Isnin, 9 April 2012

Dark Side : Booth Festival Pengantin

Assalamualaikum,


Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh gituhhhhhh... ko dah macam biskut chipsmores dah jae oiiii.. kejap ada kejap lagi hilang ..pastu ko timbul balik..sok lusa ko ilang semula.. adessssssssss.. busy ko ngalahkan retiss... <persoalannya busy ker??>


hahahaha bukan busy cuma tak berkesempatan jer <ke ko takder idea sebenar benarnyerrr> ngeh ngeh ngeh. no komen.. < memang ko berangan retisss kann>


ok sikit perkembangan diri ini.. well badan aku memang berkembang bagai bunga sejambak lately nie.. so nak diet n sexercise opssssssss... exercise.. hahahaha... bukan ni yang aku nk citerlaa..mengong sungguh..


Well dari hari jumaat lepas sampai semalam, ahad, aku ngan beberapa members gi buka booth kat festival pangantin kat tingkat 4 PWTC. 


First time buka booth memang merupakan pengalaman yang best cuma dicemari oleh satu insiden yang bisa meranapkan masa depan kami semua..owhh tidakkk!!!..


tuk tau detail kerugian yang ditanggung oleh peniaga pi la cari mingguan malaysia hari ahad.< owhh so sadddd>

Yang sodehhnya, kami tidak dibenarkan masuk gara gara pihak penganjur tidak melunaskan bayaran. Banyak spekulasi yang timbul, tapi aku xmau amik pusing sebab esok kat sana lu jawab la sendiri.. takut weii sebab ko dah penaya ramai orang. doa orang teraniaya dimakbulakan tuhan. 


Lagi sodehnya, dua hari berturut turut kami tak dibenarkan masuk. kami hanya dapat masuk selepas jam 12 tengahari. rugi weii.. sepatutnya jam 10 pagi buka...


Tapi dek kerana kami sentiasa disuntik dengan motivasi dan aura positif, senyuman sentiasa terukir di bibir kami yang mungil ini.


Ok enufff pasal keburukkannn event nie.. sok I promise I akan buat entry pasal event nie lagi <kata xmau cakap buruk buruk lagi> mengong laa.. entry pasal keseronokkan lahhh.. aduhhyaiiii.. < lorr saje jer uji.. kata positive thinker>

Sekian,


Yang ternoda... opssss silap Yang Teraniaya

3 ulasan:

Rawlins byRawlins berkata...

Kelas kau
Lama menghilang
Tup-tup muncul bawa kisah panas terus!
Kelas!

Jae Hashim berkata...

Tulahhhh.. What to do.. Sib baek aku xsebut nama penganjur sapa

Jae Hashim berkata...

Tulahhhh.. What to do.. Sib baek aku xsebut nama penganjur sapa