Rabu, 15 Februari 2012

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, sungguh seronot berkawan ngan kawan kaki wayang nie..

Sebab always dapat tengok secara percuma!!! < friends with benefit nampak!!!>

Hehehe takderlahhh.. bukan sebab nak dapat tiket free je baru nak kawan.. Actually beliau suke bebenor join contest yang dianjurkan oleh Nuffnang and ChurpChurp… So kalo mau tiket free rajin rajin la join..

Aku join gak cuma baru sekali jer dapat.. alah yang citer sebelum nie.. tak caya cer click perkataan SAYA KACAK… cer la klik… cer lahhhh..

So movie yang paling latest kitaorang tengok ialah Beauty and Beast 3D.. nak review pasal citer nie cer klik perkataan BEAUTY ini < ni sort of credit to him laahh > …. Aku tak pernah tengok sebelum ni, So aku rasa citer dia best gaklahh..tapi aku lebih suka cerita pendek diawal tayangan sebelum citer Beauty ni start.. lawak giler!!
So sapa sapa yang ada anak tu bawak ler pi tengok.. sesuai bebenor tuk budak budak…


Yang rasa diri nyer bukan beast

2 ulasan:

Rawlins Takashi Ichigo Lutz berkata...

wah..kawan uals tu selalu menang tix free ke
suh la dia ajak saya sekali next time ye

Jae Hashim berkata...

click la link kawan i tu... mintak sendiri ngan dia

hehehehe