Jumaat, 10 Februari 2012

Safe House : Penilaian

Assalamualaikum,


Semalam 8hb February 2012 gie tengok movie bertajuk Safe House secara percuma.. percuma?? macamana lak tuh.. click sini untuk tahu kenapa.. so save la duit aku xyah nk kuar tuk beli tiket.. hehehehehe


So ari nie nak buat sikit review pasal movie nie..


nie poster dia




Citer nie berkisar tentang satu fail yang menjadi rebutan semua pihak kerana apa? kena siasat sendiri di pawagam yang berdekatan anda..hukhuk.....


So banyakla adegan2 yang mencemaskan yang boleh menyebabkan adrenalin rush gitu...


secara peribadi, aku suka sangat ngan filem nie so aku bagi


5 bintang dari 5 bintang.. tu jela sikit sebanyak....


so gi lah tengok...memang best sebab byk aksi best....

yang dah tengok

1 ulasan:

Rawlins Takashi Ichigo Lutz berkata...

hati-hati
ada banyak scene yang
PADAM LAMPU
haahahahahha