Khamis, 29 Disember 2011

Beri saya S untuk Servisssssss

Servis time...

Penantian itu satu penyeksaan. TIDAK!!! jika kita tau bagaimana untuk mengisi masa yang terluang tu. List yang aku buat time tunggu kete diservis

1) update blog!! kan terisi masa tu...

2) Create website..walaupun belum finalize lagi..tapi at least something la kan.. cer try tgk
Beautiful ByMe. 

Tapi paling best lagi..

3) Buat kad..hahahahaha syok oooo..tak terasa pun masa berlalu...

So walaupun berjam jam menunggu tak terasa la kan.. sebab masa dah terisi dengan benda benda yang berpekdah nie...

tapi tetaplah ada selingan seperti chatting, berfacebooking, minum kopi percuma berulang ulang kali dan etc etc...

THANK YOU sebab servis terbaek ngan wifi percuma..hikhikhik
.
.
.
.
.
.

Ketika penulis menaip artikel ini, otak beliau juga sedang diservis..

Bwahahahahahahahahahahaha....


I approve this message!!


2 ulasan:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz berkata...

Kelas kau jah!

Jae Hashim berkata...

kelas apa tuh..kelas 6 melor? hikhik