Selasa, 13 Disember 2011

Durian owh durian


Assalamualaikum semua....

wah seronok hari nie sebab ada durian runtuh ..... eh bukan durian runtuh yang membawa pengertian
tetiba dapat duit banyak tuh... tapi memang makan durian yang betul betul durian tuh..sbb hari nie ada client
datang visit..pastu depaorang gi beli durian sampai Rm600 ..berguni guni durian dorang bawak balik opis..


Yang boss aku nie sibuk calling calling suh turun makan durian...tinggalkan kerja n terus memandu diri ini ke opis tuk menjamah..Menjamah kata ko?? hahahaha dah tahap melahap aku rasa...bwahahahaha... 

apa2 pun dua tiga hari ni korang jangan duk satu tempat yang tertutup ngan aku pasal kalo sekali aku tersendawa wajib pengsan la jawabnyer..tempat tertutup adalah seperti Karoke ke..tapi betul ke kalo makan durian suara boleh sedap?? hurmmmmm i wonder.... <----- Hint nak suh korang ajak pi karock la nieh...

ok korang selamat menjamu selera bagi yang minat makan durian

Jae Hashim

5 ulasan:

Rawlins Ichigo Takashi Lutz berkata...

Fine la!
Makan durian tak ajak!

Jae Hashim berkata...

hahahahalaju jer kan...mcmana nak share kat fb entry nie yea?

dueen berkata...

gilesss trliuqq nengok gambar durian tu

Jae Hashim berkata...

alah tu namanya photoshop an jerrr

Rawlins Ichigo Takashi Lutz berkata...

Kan ada button fb kat bawah diujung jari tu...tekan je tu...